Deserturile Chez Marie Confiserie sunt realizate exclusiv cu ingrediente premium, frișcă, ciocolată belgiană, lapte, ouă, unt, zahăr de cocos, piuree-uri de fructe 100% naturale, fiind pregătite special pentru evenimentul dumneavoastră.

 

Informații generale

1Ce tipuri de ingrediente sunt utilizate în deserturile Chez Marie Confiserie?

Deserturile Chez Marie Confiserie sunt realizate exclusiv cu ingrediente premium, precum frișcă, ciocolată belgiană, lapte, ouă, unt, zahăr de cocos și piuree-uri de fructe 100% naturale.

2Ce gramaj recomandați pentru deserturile servite invitaților?

Recomandăm o porție de 160 grame per invitat, dar greutatea poate varia în funcție de complexitatea decorului, în special la torturi.

3Pot torturile să difere față de imaginile prezentate pe site?

Da, imaginile sunt cu titlu de prezentare, iar decorurile sunt realizate manual. Pot exista mici diferențe de aspect față de ceea ce este prezentat online.

4Pot propune un model de tort personalizat?

Da, ne puteți trimite un model de tort ales de dumneavoastră. Echipa noastră va verifica posibilitatea realizării acestuia și va reveni cu o cotație personalizată, în funcție de complexitate.

5Ce tipuri de decorațiuni utilizați pentru torturi și deserturi?

Majoritatea decorațiunilor sunt comestibile, dar în funcție de mărimea și complexitatea acestora, unele pot fi construite pe structuri de polistiren sau suporturi de susținere (bețe, bețișoare).

Politica de plată

1Cum se efectuează plata pentru comenzile plasate?

Comenzile plasate telefonic sau pe WhatsApp se achită integral în avans prin transfer bancar sau la momentul livrării/preluării, prin POS sau numerar. Comenzile plasate pe site se achită prin intermediul platformei EuPlătesc.

2Care este politica privind termenele de plată pentru facturi?

Fiecare factură emisă are un termen scadent de 2 zile. În caz de întârziere, se aplică penalități de 0,1% din valoarea facturii pentru fiecare zi de întârziere.

3Pot fi modificate facturile după emiterea acestora?

Odată ce facturile au fost transmise în SPV prin sistemul RO E-Factura, nu se mai pot efectua modificări. Este important să confirmați toate detaliile înainte de emiterea facturii.

Transport și livrare

1Ce trebuie să fac dacă deserturile trebuie transportate pentru o perioadă mai lungă de 30 de minute?

Dacă deserturile vor călători mai mult de 30 de minute, vă rugăm să menționați acest lucru la plasarea comenzii pentru a le pregăti corect din punct de vedere termic.

2Care sunt condițiile optime de păstrare pentru produsele achiziționate?

Produsele trebuie păstrate la temperaturi de 2-4°C pentru a-și menține valabilitatea timp de 48 de ore, cu excepția produselor precum biscuiți, cozonaci sau gogoși, care se păstrează la 18-20°C și au aceeași perioadă de valabilitate.

3Cine este responsabil pentru deteriorarea produselor în timpul transportului?

Nu suntem responsabili pentru eventualele modificări de gust, aspect sau textură cauzate de depozitarea sau transportul în condiții improprii.

Comenzi și modificări

1Pot anula sau modifica o comandă confirmată?

O comandă confirmată nu poate fi anulată, însă data de livrare poate fi modificată dacă suntem anunțați cu cel puțin 6 zile calendaristice înainte de data inițial stabilită, în funcție de disponibilitate.

2Ce se întâmplă dacă doresc să modific data de producție a unei comenzi?

Dacă doriți să modificați data de producție, factura aferentă trebuie achitată integral până la data inițial agreată.

Candy bar și evenimente

1Ce include pachetul de candy bar și cum poate fi personalizat?

Pachetul de candy bar este personalizat în funcție de numărul de invitați și poate include atât cantitatea dulciurilor, cât și elemente tematice. Prețul variază în funcție de complexitatea acestora.

2Când trebuie confirmată o comandă pentru candy bar?

Pentru candy bar, comanda trebuie confirmată cu minimum 2 săptămâni înainte de eveniment, datorită timpului necesar pentru realizarea detaliată a acestora.

3Cine se ocupă de set up-ul candy bar-ului în ziua evenimentului?

Echipa noastră se ocupă de set up-ul candy bar-ului în ziua evenimentului, asigurând mixul de suporturi și decorațiuni.