Bună!
Sunt Alexandra și reprezint Chez Marie Confiserie, un cake boutique apărut recent în peisajul bucureștean.
Primul și unul dintre cele mai importante aspecte este acela că patiserul Chez Marie este singurul din Romania ce a fost pentru 15 ani, Chef patiser&cofetar la un restaurant/hotel cu 3 stele Michelin din Germania. Dulciurile cake boutique-ului nostru sunt deserturi premium, din ingrediente de cea mai bună calitate, importate direct din Belgia și Franța. Folosim zahărul de cocos care este cel mai sănătos îndulcitor din lume cu un indice glicemic aproape de 0, ceea ce îl face ideal inclusiv pentru diabetici, bebeluși și nu numai.
Povestea Chez Marie a început dintr-o mare pasiune pentru dulciuri premium, de cea mai buna calitate, pe care îmi doream să le ofer în primul rând fetiței mele, familiei mele și celor dragi. Însă nu le puteam cumpăra din București, fiindcă nu exista locul care să mi poată satisface real, dorințele pe parte de baby friendly, lactose free, gluten free, natural, fără zahar samd.
Lucrând mulți ani în domeniul organizării evenimentelor și cunoscând destul de bine piața, clienții, am hotărât că este momentul să oferim oamenilor o experiență a gustului unică, exclusivistă, sănătoasă și total diferită față de tot ceea ce există.

Avem deja clienți fideli, care ne-au recomandat mai departe și așa am câștigat alți clienți fideli, și alții, din ce în ce mai mulți oameni extrem de încântați și uimiți de diferențele sesizabile încă de la prima înghițitură. Cel mai frecvent feedback cu care ne confruntam este “wow, n-am mai mâncat așa ceva....”
Satisfacția unui client mulțumit este mai presus decât orice aspect financiar iar faptul că oamenii revin, ne oferă o mare bucurie și certitudinea că munca noastră, ceea ce facem, facem bine.
Oferta noastră de produse conține torturi, tarte, mousse uri, macarons (și fară lactoza, unic în Romania), întreg set up ul și dulciurile aferente pentru candy bar ( wedding concept, baptism concept, private party, corporate events, anniversary) Totul se poate personaliza în funcție de dorințele clientului, conceptul evenimentului, buget samd.